Over ons

Over ons

Het prima geoutilleerde clubhuis van de WV Braassemermeer is gelegen op een unieke lokatie. Vanuit de ledenzaal en vanaf het balkon (beide op de 1e verdieping) heeft u schitterend uitzicht over vrijwel het gehele Braassemermeer. De Horeca binnen de vereniging wordt verzorgd door Van Wieringen Cuisiniers, waarbij de faciliteiten op de 1e verdieping op bepaalde tijden geopend zijn voor iedereen die wat wil eten of drinken.

Edwin van Wieringen

Edwin van Wieringen is sinds enkele jaren actief met zijn cateringbedrijf Van Wieringen Cuisiniers in Heemstede. Edwin is een gedreven en ervaren kok waarbij zijn gezelligheid en toewijding altijd centraal staan. Hiernaast heeft Edwin ook veel ervaring als het gaat om de organisatie van feesten en partijen.
 
Omdat elke opdrachtgever zijn eigen wensen en ideeën heeft zal geen evenement hetzelfde zijn. Edwin zijn ervaring in combinatie met goed en gedegen overleg met opdrachtgevers vormt de basis voor het organiseren van een geslaagd feest of partij. Van Wieringen Cuisiniers werkt uitsluitend met verse ingrediënten en alles wordt bereid volgens eigen recept, waarbij we de geldende hygiëne-eisen vanzelfsprekend niet uit het oog verliezen. Van Wieringen Cuisiniers zou u met veel plezier kennis willen laten maken met haar culinaire lekkernijen voor de catering bij u thuis of op locatie.
 

Prachtig uitzicht

Met een prachtig uitzicht over de Braassemermeer kunt u heerlijk genieten van een hapje en/of een drankje op ons terras.

Zaalverhuur

Vergaderen in ons Braassem café of in een van de andere zalen, of wilt u een feest organiseren boven in ons restaurant? Het is allemaal mogelijk. Neem eens contact op met Edwin van Wieringen [071 - 2021122] of kom eens langs.